M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Grafikai tervezés

Logó

Azonosítás. Az ideális logó megalkotása elengedhetetlen egy cégnek, hisz számos felhasználási felülettel rendelkezik –névjegykártya, honlap, plakát, katalógus– mely tovább növeli jelentőségét.

Egyedi, megkülönböztethető cégarculattal indulhatsz a versenyben, ami jelentősen segíti a kívánt pozíciók megszerzését és megtartását. Az ismert logó már bizalmat kelt, személyesebbé teszi a kapcsolatot a vevő, a partner és a vállalatod között.

Hírlevélsablon

A hírlevél sablon tulajdonképpen egy alap design, amit saját tartalommal tölthetünk meg. A hírlevelek HTML formátumban elkészített és kiküldött email-ek, melyek a szövegen kívül képi elemeket, a cég arculatára jellemző színeket, logókat, képeket is tartalmazhat. A minőség nem csorbul akár telefonról, tabletről vagy számítógépről nyitod is meg.

Névjegykártya

Nem avult el! Az online kommunikációs csatornák felerősödése mellett, a névjegykártya kivételes figyelmet kapott, a mára nem mindennapos használata kapcsán.

Légy Te több, és gazdagítsd céged arculati eszköztárát.

Katalógus tervezés

A katalógus egy hosszabb távra tervezett, képi és szöveges elemek esztétikus kombinációja a termékről vagy szolgáltatásról, amely teljes körű információt nyújt az ügyfélnek, ami segíti őt a döntésben. A kifogástalan minőségű fotók, a jól megtervezett borító és oldalak, valamint a minőségi nyomdai kivitelezés kapcsolatban tart szolgáltatót és ügyfelet két vásárlás között.

Felkeltettük érdeklődésedet? Vedd fel velünk a kapcsolatot!